Nilüfer’de Mysia Yollarında Sonbahar Yürüyüşü

Doğa ve Kültür Tutkunları İçin Bir Etkinlik
Nilüfer Belediyesi tarafından düzenlenen Mysia Yolları yürüyüşleri, doğa ve kültüre ilgi duyanları bir araya getiriyor. Bu hafta içi gerçekleştirilen yürüyüşte katılımcılar, P16 – P17 Korubaşı – Maksempınar – Hasanağa parkurunda yaklaşık 11 kilometrelik mesafeyi yürüdü. Rota boyunca meşe ve çam ormanlarının eşsiz manzarası, sonbaharın renkleriyle buluştu ve katılımcılar bölgenin doğal ve kültürel zenginliklerini keşfetti.

Yürüyüş sırasında meşe ve çam ormanlarının arasından geçen yol, doğaseverlere keyifli bir deneyim sundu. Zaman zaman görülen hafif yağmur eşliğinde, yürüyüşçüler doğayla baş başa vakit geçirdi ve Mysia Yolları’nın farklı rotalarını deneyimleme fırsatı buldu.

Etkinlik düzenleyicisi olan Nilüfer Belediyesi, doğa ve kültür tutkunlarını farklı parkurlarda bir araya getirmeye devam edecek.




