6 Kg Doğan Bebek Gerçek mi?

İnegöl’de Doğum ve Bebek Hakkında Detaylar

İnegöl Devlet Hastanesi’nde dünyaya gelen bebek, ailesi tarafından Ali Atilla ismiyle anılıyor. Doğum ağırlığı 6 kilogram 150 gram ve boyu 59 santimetre olarak kaydedildi. Sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

İnegöl’de Doğum ve Bebek Hakkında Detaylar

Uzmanlar, bebek için yüksek kilo ve uzunluğun Türkiye ortalamalarının üzerinde olduğunu belirterek annenin hamilelik sürecinin yakından takip edildiğini ifade etti.

Doğum özel bir hastanede gerçekleştirildi. Kadın Doğum Uzmanı Dr. İbrahim Yaşa, bebeğin beklenenden fazla kilo aldığını takip süresi boyunca gözlemledi. Doğumun 37. haftada ve sezaryenle gerçekleştiği belirtildi.

Dr. Yaşa, doğum sonrası açıklamasında bebeğin ve annenin sağlık durumunun iyi olduğunu vurgulayarak, bebeğin 37 hafta dolu olarak dünyaya geldiğini ve 6 kilo 150 gram ağırlığında olduğunu kaydetti. Hekim, bu ölçümlerin literatürde dikkat çekici olduğunu ifade etti.

Aileden açıklama: Baba Murat Tunç Bircan ve anne Ece Bircan, sağlık çalışanlarına teşekkür etti. Anne Bircan, “Bebeğimizin kilolu olacağını doktorumuz öngörüyordu, ancak 6 kilo 150 gram olacağını hiç beklemiyorduk. En önemlisi sağlıklı olması, bu da bizi çok mutlu ediyor” diye konuştu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu