Bursa Yenişehir Mahmudiye Sakinlerinden Başkan Özel’e Ziyaret

Meclis Ziyareti ve Proje Değerlendirmesi

Yenişehir Belediyesi Başkanı Ercan Özel ve ekibi, Mahmudiye Mahallesi’nde mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Toplantıda, mahalle ihtiyaçları, devam eden projeler ve çözüm bekleyen konular kapsamlı şekilde ele alındı. Ziyarette Bursa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Adem Yılmam da hazır bulundu.

Meclis Ziyareti ve Proje Değerlendirmesi

Mahmudiye’nin öncelikli ihtiyaçları için yürütülen çalışmalara değinildi. Toplantıda gündeme gelen konular arasında düğün salonu projesinin durumu ve mahallenin ortak kullanım alanları yer aldı.

DÜĞÜN SALONU PROJESİ GEÇMİŞ KİŞİLERDE TAHSİS SORUNU Ifade edilen açıklamada, düğün salonu arazisinde yeniden çalışma başlatılması için ilgili birimlerle görüşmelerin sürdüğü belirtildi. En kısa sürede mahallede düğün salonunun hayata geçirilmesi için koordineli çalışmaların devam edeceği ifade edildi.

KÖY ARAZİLERİ MAĞDURİYETİ Başkan Özel, köy arazileri nedeniyle yaşanan mağduriyetlere değinerek, tapuları alınmasına rağmen ot parası ödenmediği gerekçesiyle Milli Emlak’a devredilen arazilerle ilgili hukuki desteğin sağlanacağını söyledi. Ayrıca köy konağının ikinci katının çok amaçlı salon olarak kullanılması için ön inceleme ve proje çalışmaları başlatılacağını kaydetti.

Meclis Ziyareti ve Proje Değerlendirmesi

ELEKTRİK VE SU ALT YAPI SORUNLARI İçme suyu kaynağı ve elektrik altyapısı ile ilgili olarak, uzun yıllar köyün içme suyu ihtiyacını karşılayan kaynak suyunun yeniden devreye alınması için BUSKİ ile altyapı yenileme çalışmaları yapılması planlandı. Ayrıca belirli saatlerde yaşanan gerilim düşümü sorununa kalıcı çözüm için UEDAŞ ile görüşmelerin sürdürüleceği belirtildi.

MAHALLELERİMİZİ HALKLA EL ELE GELİŞTİRİYORUZ Ziyaret sonrasında açıklama yapan Başkan Özel, yerel yönetim anlayışının temelinin halkla iş birliği ve katılımla hareket etmek olduğuna vurgu yaptı. Mahmudiye’nin tarımsal potansiyelini değerlendirerek üretimi desteklemeyi ve yaşam kalitesini artırmayı hedeflediklerini söyledi. Toplantıda ele alınan konular için ilgili kurumlarla temasların kısa sürede sonuçlandırılacağını ve sürecin belediye tarafından yakından takip edileceğini ifade etti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu