A Milli Takım Bulgaristan Hazırlıkları Devam Ediyor

Türkiye, Bulgaristan maçına odaklandı

Türkiye A Milli Futbol Takımı, Bulgaristan ile 15 Kasım Cumartesi günü oynayacağı Avrupa eleme maçı öncesinde kamp tesislerinde çalışmalarını sürdürdü. Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetimindeki antrenman, ısınma hareketleriyle başladı ve sonra Rondo ile taktik çalışmalarına geçildi. Duran toplar üzerinde çalışan ekip, idmanı tamamladı.

Milli oyuncu Emirhan Topçu, yaşadığı ağrı nedeniyle antrenmana katılmadı. Antrenmanı, TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Başkan Vekili Fuat Göktaş, Genel Sekreter Abdullah Ayaz, Baş Hukuk Müşaviri Erkan Kıraç, Dış İlişkiler ve Milli Takımlar İdari Direktörü Buğra İmamoğulları ile Beykoz Belediye Başkan Vekili Özlem Vural Gürzel tribünden takip etti.

A Milli Takım, yarın saat 12.00’de basına açık ilk 15 dakikasıyla idmanını tamamlayarak Bulgaristan maçı hazırlıklarını sürdürecek.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu