BBP’den Şehit ve Gazi Ailelerine Anlamlı Ziyaret

BBP Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı ve heyeti, Bursa’da faaliyet gösteren dernekleri ziyaret etti. Ziyaretler kapsamında, Türkiye Harp Malulü Gaziler-Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bursa Şubesi ve Emniyet Teşkilatı Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma Derneği ile görüştü. Bu ziyaretler, Gürcistan’da meydana gelen uçak kazasında şehit olanlar nedeniyle milletçe yaşanan acının paylaşılması amacıyla gerçekleştirildi. Görüşmelerde, şehit ve gazi ailelerine olan saygı ve dayanışma duygusu bir kez daha vurgulandı.

“Şehitlerimizin emaneti başımızın tacıdır” sözleriyle açıklama yapan Ekrem Alfatlı, şu mesajları paylaştı: “Yüreğimiz yanıyor. Başta 20 şehidimiz olmak üzere tüm şehitlerimizin acısı hepimizin acısıdır. Şehitlerimizin emaneti olan aileler ile vatan uğruna canını ortaya koymuş gazilerimiz bu milletin onuru ve gururudur. Partimiz, her zaman yanlarında olacak, sorunlarını takip edecek ve destek sağlayacağız. Aziz ve kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum; ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve aziz millete sabır ve başsağlığı temenni ediyorum.”

Toplantıda şehit ve gazi ailelerinin talepleri, yaşadıkları sorunlar ve çözüm önerileri ele alındı. Hukuki ve sosyal destek mekanizmalarının güçlendirilmesi konularında kapsamlı görüşmeler yapıldı. Dernek başkanları, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek dayanışmanın toplumda birlik ve vefa duygusunu pekiştirdiğini ifade ettiler. Genel değerlendirmede ise şehitlerin emaneti ile gazilerin yanında durmanın milli bir görev olduğu vurgulandı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu