Mudanya Kent Konseyi İkinci Meclisi Güzelyalı Siteler Mahallesi

Güzelyalı Siteler Mahallesi Mahalle Meclisi Kuruldu
Mudanya Kent Konseyi çatısı altında Siteler Mahallesi için yeni bir Mahalle Meclisi kuruldu. Genel kurul, Alya Kafe’de yapıldı ve Kent Konseyi Başkanı görevini yürüten divan başkanlığını Ozan Kozan üstlendi. Meclis Başkanlığı’na ise yalnızca Ömür Akbaba aday gösterildi. Akbaba’nın sunduğu yürütme kurulu üyeleri, katılımcı üyelerin oy birliğiyle kabul edildi. Yürütme Kurulu üyeleri sırasıyla Çağrı Sadi Duran, Zuhal Ünver, Ali Kurt, Cem Ataman ve Erol Özadalı olarak belirlendi.

Meclis Başkanı Ömür Akbaba, mahalledeki sorunları bildiklerini ve tüm sakinlerle ortak akılla projeler üreterek çözüm önerileri sunmayı hedeflediklerini söyledi. Siteler Mahallesi Muhtarı ve Yürütme Kurulu Üyesi Çağrı Sadi Duran ise altyapı eksikliği ve mahalle meydanındaki kontrolsüz kavşak gibi konulara odaklanarak proje üretmenin önemine vurgu yaptı.

Yeni oluşumu tebrik eden Mudanya Kent Konseyi Başkanı Ozan Kozan, mahalle meclislerinin kent için “kılcal damarlar” olduğuna dikkat çekti. Gelecek önerilerin hayata geçirilebilmesi için çalışacaklarını belirtti.






