Bursa Osmangazi’de Gençlerle Geleceğe Bakış

İftar Buluşmasıyla Gençler Biraraya Geldi
Osmangazi Belediyesi, gençlerin enerjisi ve üretkenliğini şehir için bir güç olarak görüp Ramazan ayında düzenlenen iftar programında üniversite gençlik kulüpleriyle buluştu. Osmangazi Gösteri Merkezi’nde gerçekleşen etkinlikte belediye başkan yardımcısı Mutlu Esendemir, Kent Konseyi Başkanı Sevim Sakallı ve Mudanya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Kesik konuşmacılar arasında yer aldı.

Samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen buluşmada gençler hem iftar bereketini paylaştı hem de şehir için projeler ve fikirler üzerine fikir alışverişinde bulundu. Gençlerin yerel yönetimlerle olan diyaloğu güçlenirken, geleceğe yönelik çalışmalara yönelik düşünceler paylaşıldı.
“GENÇLERE KAPIMIZ SONUNA KADAR AÇIK”

Programda konuşan Sevim Sakallı, gençlerin enerjisinin ve heyecanının kendileri için çok değerli olduğunu belirtti ve “Sizin enerjinizi ve heyecanınızı paylaşıyoruz.” ifadelerini kullandı. Geleceği birlikte inşa edeceklerini vurgulayan Başkan, konseyin kapılarının projeleri olan veya şehrine değer katmak isteyen herkese açık olduğunu söyledi ve programa katkı veren herkese teşekkür etti.
KENTTEN EDİNİLEN ENERJİYLE GELECEĞİN TEKNOLOJİLERİ
Dostane bir atmosferde gerçekleşen buluşmada, gençler kentten edindikleri enerjiyle geleceğin teknolojilerini üretme ve ülkeye değer katma hedeflerini paylaştı. Etkinliğe katılan gençlik meclisi temsilcileri, destek veren kurumlara teşekkür etti ve program sonunda katılımcılarla sohbet ederek fikir alışverişinde bulundu.




