Gözaltındaki Başkan Bozbey’den Bursalılara Mektup

Bozbey’den Bursa’ya Hizmet Sözü

Gözaltına alınmasının ardından kamuoyuna seslenen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, kent için yürüttükleri çalışmaları ve hedeflerini paylaştı. Nilüfer Belediye Başkanlığı dönemi boyunca kente hizmet etmekten duyduğu onuru hatırlatan Bozbey, 31 Mart 2024’te Bursalıların desteğiyle tüm kent için çalışmaya devam edeceğini ifade etti. 15 bin çalışma arkadaşımızla gece gündüz kente hizmet için çalışıyoruz diyerek, Bursa’nın yıllardır süregelen sorunlarını çözmeye yönelik kararlı yaklaşımını vurguladı.

Bozbey'den Bursa’ya Hizmet Sözü

Bozbey, kent için hedeflerinin değişmeyeceğini, Bursa’yı “örnek ve lider” bir şehir yapma yolunda ilerlediklerini belirtti. Yalan veya dedikodulara karşı duyarlılığını ve dürüstlük ilkesini öne çıkaran başkan, “Ailemden ve arkadaşlarımdan hesap veremeyecek biri değilim. Biz, bu kente ne veririz diye düşünenlerden ve onun için çalışanlardanız” ifadelerini kullandı.

Bozbey'den Bursa’ya Hizmet Sözü

Görüşmenin sonunda Bozbey, Bursalılara olan sevgisini pekiştirerek, “Kısa sürede yeniden sizlerin ‘Bozbey’i’ olarak hizmetlere devam edeceğiz” mesajını verdi. Bu çerçevede kent için dayanışma ve sürekli gelişim hedefleri korunacak.

Bozbey'den Bursa’ya Hizmet Sözü

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu