Bursaspor Şampiyonluk Coşkusu

Bursa Büyükşehir Belediyesi Dev Ekranlar ve Halk Kutlaması
Bursa şehir merkezinde dev ekranlar aracılığıyla Bursaspor’un şampiyonluk maçını taraftarlarla birlikte izletme organizasyonu gerçekleştirildi. Şehrin pek çok noktası yeşil-beyaz bayraklarla donatıldı ve maç öncesinde çocuklara Bayrak dağıtımı yapıldı. Ayrıca maç esnasında da binlerce Türk Bayrağı ve Bursaspor bayrağı vatandaşlara ulaştırıldı. Trafik ışıklarına da isimler yazılarak şehir genelinde şampiyonluk coşkusu yayıldı. Dev ekranlar, Hüdavendigar Kent Parkı ve Kültürpark Atatürk Stadyumu yönlerinde kuruldu ve birçok Bursalı maçın heyecanını bu alanlarda takip etti. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte kutlamalar şehirde bayram havasına dönüştü.

Tribünler Sesi Kıramadı

Mücadelenin en dikkat çekici tarafı tribünlerdeki coşku oldu. Taraftarlar tüm 90 dakika boyunca yüksek tempo ile destek vererek oyunculara önemli bir motivasyon sağladı. Bu yoğun destek, sahadaki performansa doğrudan yansıdı ve maçın galibiyet coşkusunu pekiştirdi.

Etkinliğin ardından Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili, şehir olarak yaşanan mutluluğu dile getirdi. Şehrin dört bir yanına bayraklar asıldığını ve stadyuma gelemeyen taraftarlar için dev ekranlar kurulduğunu belirtti. “40 binden fazla taraftarımız şampiyonluk coşkusunu tribünlerde yaşarken, iki farklı noktada büyük ekranlar kurarak aynı heyecanı yaşatmaya katkı sunduk. Binlerce Bursaspor bayrağı dağıttık.” ifadelerini paylaştı. Ayrıca Başkanvekili, Bursaspor Başkanı ve yönetime teşekkürlerini iletti.

Gurur Verici Mesajlar

AK Parti Bursa İl Başkanı da sezon boyunca gösterilen mücadeleye vurgu yaparak, “Taraftarın coşkusu ve takıma sahip çıkması gurur vericiydi” dedi. Şampiyonluğun Bursa’ya yakıştığını belirten açıklamalarla yanıt verildi. Bu zafer sonrası sezonun son haftasına odaklanıldı ve taraftarlar önümüzdeki günlerde planlanan kutlamalara hazırlanıyor.






