Kayseri Talas Belediyesi Mahalle Projesi Kiçiköy

Belediye Mahallemizde hizmet seferberliği

Talasa Millet Bahçesi’nde başlatılan geniş kapsamlı çalışmalar, 250 personel ve 55 iş makinesiyle yürütülüyor. Çalışmalar; çevre düzenlemesi, çim biçimi, yol ve kaldırım bakımından elektrik, su ve doğalgaz gibi ilgili kurumlara iletilen talepler çerçevesinde ilerliyor.

Çalışmaları yerinde başlatan Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, proje kapsamında mahallelerdeki kapsamlı çalışmaları şu sözlerle özetledi: “Bahçelievler’den başlayıp Han, Harman ve Tablakaya’yı geçerek Kiçiköy’e ulaştık. Talas’ın en kadim mahallelerinden biri olan Kiçiköy’ün doğal güzellikleri, tarihi dokusu ve kültürel mirası için kapsamlı bir çalışma yürütüyoruz. Asfalt çalışması, kaldırım, ağaç, çöpe, duvar onarımı ve iç mekan tadilatı gibi alanlarda belediyenin hizmet hedefleri doğrultusunda ilerliyoruz.”

Belediye Mahallemizde hizmet seferberliği

Belediye Mahallemizde uygulamasıyla elde edilen geri dönüşlerin olumlu olduğunu belirten Başkan Yalçın, “Bu yolda ilerlediğimizi görmek bizleri motive ediyor. Ekip arkadaşlarımın gayreti için teşekkür ederim” dedi. Ayrıca Büyükşehir Belediyesi’nin Tut Kavşağı’ndaki yeni düzenleme çalışmaları nedeniyle Memduh Büyükkılıç’a teşekkürlerini iletti.

“ÇOK ŞANSLI BİR MUHTARIM” Kiçiköy Mahalle Muhtarı Bekir Hastürk, Başkan Yalçın ile çalışmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek şöyle konuştu: “Talas Millet Bahçemiz burada. Osmanlı Kültür Sokağımız burada. Başkanımız her zaman yanımızda. Eksikler tamamlanacak; şimdiden teşekkür ederim.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu