Bursa Nilüfer’de Kadınlar Derneklendi

Nilüfer Belediyesi Kadın Merkezi Açıldı
Nilüfer Belediyesi, ilçedeki kadın dernekleriyle sürdürdüğü iş birliğini güçlendirerek Hasanağa Mahallesi’nde yeni bir kadın merkezi hayata geçirdi. Açılışa Hasanağa Mahalle Muhtarı Rüstem Kartoğlu, dernek üyeleri ve mahalle sakinleri katıldı.

Etkinlikte konuşan Muhtar Kartoğlu, merkezi mahalleye kazandırmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kadınların daha etkili çalışmalar yürüteceğine olan inancını ifade etti. Başkanlık görevi için öne çıkan nezaketli destek ve iş birliğinin önemine vurgu yapan Kartoğlu, mahalledeki kadınların çalışmalarını desteklemeye devam edeceklerini belirtti.

Hasanağa Mahalle Kadın Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Neşe Erken ise, merkezle birlikte kadın dayanışmasının güçleneceğini belirtti. Erken, el emeği çalışmalarının sürdürülmesiyle sosyal ve kültürel faaliyetlerin de mahalleye değer katacağını ifade etti.
Tören sonunda dernek binasının açılışı gerçekleştirildi. Katılımcılar, merkezde yürütülen çalışmaları görmek üzere ziyaretlerde bulundu ve üyelerle sohbet etti.




