Bursa Osmangazi’de Ramazan Akşamlarına Nostalji

Osmangazi’de Ramazan Etkinlikleri
Osmangazi’de Emek Yakup Aktaş Kültür Merkezi’nde Karagöz – Hacivat Sihirbaz Gösterisi izlendi. Geleneksel Türk gölge oyununu modern sahneyle buluşturan performans, izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı. Karagöz – Hacivat’ın neşeli atışmaları, sihirbazlık gösterileriyle birleşince salonda kahkaha ve şaşkınlık dolu anlar oluştu. Özellikle çocukların yoğun ilgisini çeken etkinlikte aileler, Ramazan’ın sıcaklığına nostaljik bir yolculuk yaptı.

Osmangazi Meydanı’nda düzenlenen müzik dinletisi ise Ramazan akşamlarına ayrı bir renk kattı. Meydanı dolduran vatandaşlar, çeşitli eserlerin seslendirildiği dinletide keyifli dakikalar geçirdi. Ramazan’ın huzur veren atmosferi eşliğinde yükselen melodiler, gönülleri bir araya getiren samimi bir buluşma ortamı yarattı.

Ramazan boyunca Osmangazi’de sürecek etkinlikler, önümüzdeki günlerde de renkli programlarla vatandaşları buluşturmaya devam edecek.




