Bursa’da 6 Şubat Depremlerinde Hayatını Kaybedenler Anıldı

Osmangazi Belediyesi, deprem bölgesinde kaybedilenleri andı
6 Şubat tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş depremlerinde hayatını kaybedenler için Osmangazi ilçesinde anma töreni düzenlendi. Etkinliğe, deprem bölgesine giden arama kurtarma ekipleri de katıldı ve saat 04.17’de sirenler eşliğinde saygı duruşu yapıldı.
Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Mutlu Esendemir, konuşmasında hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diledi. Afetlere karşı alınması gereken tedbirlere dikkat çeken Esendemir, “Nüfusumuzun önemli bir kısmını barınabilecek güvenli bir alanda toplamaya yönelik çalışmalar sürüyor. Standartlarımızı artırarak vatandaşlarımıza güven verici adımlar atmaya devam edeceğiz. Bu sorumluluğumuzu yerine getireceğimizden herkes emin olsun.” dedi.
Konuşmanın ardından katılımcılar, deprem bölgesinde arama kurtarma çalışmalarını yürüten ekiplerin stantlarını ziyaret etti.
Kaynak: AA / Mustafa Yılmaz – Güncel



