Bursada İndirim Kuyruğu: 100 Liralık Alışveriş İçin Saatlerce Bekleyiş

Yeni Mağaza Açılışı ve Yaşanan Yoğunluk
Bursa‘da açılışı yapılan bir mağazanın indirimli ürünleri nedeniyle yüzlerce vatandaş sabah saatlerinden itibaren kuyruklar oluşturdu. 100 TL ile 300 TL arasındaki fiyatların duyulması, dondurucu soğukta bile izdihama yol açtı.
Açılış, merkeze bağlı Yıldırım ilçesinde gerçekleşti. Vatandaşlar, uygun fiyatlı çaydanlık, çerezlik ve diğer ev eşyalarını almak için sabahın erken saatlerinden itibaren mağazaya akın etti. Soğuk havaya rağmen içeri girmek isteyenler arasındaki yoğunluk, zaman zaman izdihama neden oldu; güvenlik görevlileri kalabalığı yönlendirmek için çaba gösterdi.
Mağazanın sunduğu 100 TL’den başlayan ürünler, özellikle kadın müşterilerin ilgisini çekti. Yoğunluk sürerken, alışverişin sorunsuz devam etmesi için ekipler çalışmalarını sürdürdü.




