Bursada Kaçak 14 Yabancı Uyruklu Yakalandı

Operasyonun Gerçekleştiği İlçe ve Olay

Nilüfer ilçesinde bir iş yerine yönelik güvenlik incelemesi kapsamında kaçak çalıştığı belirlenen 14 yabancı uyruklu kişi yakalandı. Organizatörlük yaptığı tespit edilen 2 şüpheli ise gözaltına alındı.

İş yerinde yapılan denetimde, çalıştırıldığı belirlenen yabancı uyruklu kişilerin kimlik durumları tespit edildi. 5’inin kimliksiz olduğu ve yurda yasa dışı yollardan giriş yaptığı, 7’sinin Bursa’ya kayıtlı geçici koruma kimlik belgesine sahip olduğu, 2’sinin ise izne bağlı başka illere kayıtlı geçici koruma kimlik belgesine sahip olduğu belirlendi.

Bu kişilerin getirilmesine aracılık ettikleri gerekçesiyle 2 şüpheli emniyetteki işlemlerinin sürdüğü sırada gözaltına alındı. Yabancı uyruklular, işlemlerinin tamamlanması için İl Göç İdaresi Müdürlüğüne sevk edildi.

Kaynak: Anadolu Ajansı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu