Bursada Zehirli Madde İmalatı ve Kaçak Üretime Darbe: 6 Gözaltı

Güvenlik Güçlerinden Kaçak Üretim ve Ticarete Yönelik Operasyon
İlginç bir adli olay kapsamında, zehirli madde imalatı ve ticaretine karşı düzenlenen operasyonda çok sayıda sahte temizlik ürünü ile üretim ekipmanı ele geçirildi. Operasyon sonucunda altı şüpheli gözaltına alındı.
İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri, zehirli madde imal ve ticareti yönünde inceleme başlattı. Yapılan teknik ve fiziki takip sonucunda depo görünümlü işyerlerine eş zamanlı baskınlar gerçekleştirildi.
Operasyonda ünlü markalara ait olduğu değerlendirilen binlerce satışa hazır sahte temizlik ürünü, boş plastik şişe, kapak ve etiket bulundu. Ayrıca üretimde kullanıldığı değerlendirilen tanklar içinde tonlarca deterjan, etiketleme ve kapak sıkma makineleri, su arıtma sistemi, kompresör ve hassas teraziye de el konuldu.
Gözaltına alınan şüpheliler hakkında adli soruşturma başlatıldı. Yetkililer, halk sağlığını tehdit eden bu tür kaçak ve sahte ürünlerle mücadeleyi kararlılıkla sürdüreceklerini bildirdi.




