Bursalılar İçin Her Gün Yeni Sofra

Ramazan Ayında Dayanışma ve Sofra Paylaşımı
Ramazan ayında farklı ilçelerde düzenlenen iftar buluşmaları Osmangazi’deki Dikkaldırım Kapalı Pazar Alanı’nda geldiği bu etkinlikle sürdü. Etkinliğe Belediye Başkanı ve bölge temsilcileri katıldı; vatandaşlarla samimi sohbetler gerçekleştirildi.

Başkan, her akşam ayrı bir ilçede vatandaşlarla bir araya gelerek aynı sofrayı paylaşmanın ve aynı dualara amin demenin önemine değindi. “Gece gündüz çalışıyoruz ve Bursa için daha güvenli, daha dayanışmacı bir gelecek hayal ediyoruz. Halkımızın geleceğe güvenle bakabileceği bir kent için ilerliyoruz.” dedi.
Toplantıda ayrıca, sosyal belediyecilik yaklaşımıyla hizmet üretildiğini ve altyapıdan ulaşım yatırımlarına kadar çeşitli alanlarda çalışmaların sürdüğünü vurgulandı. Kavşak düzenlemeleri, yeni hastane bağlantı yolları ve raylı sistem konusundaki çalışmalarla ulaşım sorunlarına çözüm üretilmesi hedefleniyor. Bölge için kentsel dönüşüm projelerinin de gündemde olduğu aktarılırken, Ramazan Bayramı kutlamaları şimdiden paylaşıldı.

Etkinliğe mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı ve program, halkın ortak dayanışması çerçevesinde geçti.



