Bursa’nın Genç Mucitleri Geleceği Kodluyor

Turknet, FIRST Robotics Competition’da gençlerin yanında

Turknet, gençlerin üretme cesaretini desteklemek amacıyla dünyanın önde gelen lise robotik yarışmalarından FIRST Robotics Competition’da teknoloji destekçisi olarak sahada yer alıyor. Bu fuarda takımların sahadaki teknik ihtiyaçlarına destek verilirken, gençlerin çalışmalarına güvenli ve hızlı internet çözümleriyle katkı sağlanacak.

Turknet, FIRST Robotics Competition’da gençlerin yanında

Etkinlik kapsamında yedek parça ve tamir ihtiyaçlarına yönelik destek alanı ile öğrencilerin aksaksız bir yarış deneyimi yaşaması hedefleniyor. Brett and teamler için Pit Stop tarzı teknik destek alanları, yarışın akışını bozmadan problemlerin hızlı çözüme kavuşmasına olanak tanıyacak.

Turknet, FIRST Robotics Competition’da gençlerin yanında

Fikret Yüksel Eğitim Vakfı Onur Kurulu Üyesi ve Turknet CEO’su Cem Çelebiler, internetin yalnızca bağlantı hizmeti olmadığını, üretimin, öğrenmenin ve yaratıcı fikirlerin zemini olarak gördüklerini belirtti. Kurum, beş yıldır aynı sahada gençlerin hayal kurma cesaretine şahitlik ediyor. Fikret Yüksel Vakfı Başkanı Alex Burchard ise programın öğrenciler için sadece teknik beceriler öğretmekle sınırlı kalmadığını, iletişim, takım çalışması, problem çözme ve hayırseverlik gibi değerleri de kazandırdığını vurguladı.

Turknet, FIRST Robotics Competition’da gençlerin yanında

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu