Gerçekçi Olmayan Sahte İhbarda Polis Teşkilatı 181. Yılını Kutladı

İnegöl’de Polis Teşkilatının 181. Yıldönümü İçin Sürpriz Kutlama
İnegöl ilçesinde, 10 Nisan Polis Teşkilatı’nın 181. kuruluş yıl dönümünü kutlamak için mahalle sakinleri özel bir sürpriz hazırladı. Gerçeğini aratmayan kavga ihbarı ile olay yerine çağrılan ekipler, sürpriz karşısında şaşkına döndü.
Fatih Mahallesi Muhtarı Eser Yusufoğlu ile Ahıskalılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Rüstem Musaoğulları öncülüğünde yapılan hazırlıkta, mahalle sakinleri önce 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak kavga ihbarında bulundu. Bölgeye yönlendirilen polis ekipleri yaklaştığında, mahalle sakinleri rol gereği birbirlerine vurmuş gibi hareket etti.
Kavgayı araya girerek sonlandırmak için müdahale eden polis, şaşırtıcı bir manzarayla karşılaştı ve ardından konfeti ile meşalelerle süslenen kutlamaya geçildi. Polisler için getirilen pasta, ekiplerin 181. yıl dönümünü kutlamak üzere üflendi.
Muhtar Eser Yusufoğlu, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Bugün polis teşkilatımızın 181. kuruluş yıl dönümü. Amacımız, amirlerimize küçük bir sürpriz yapmaktı. Böylesine duyarlı bir toplulukla çalışmak mutluluk verici.”
Ahıska Derneği Başkanı Rüstem Musaoğulları ise, polislerin güvenliği sağlamadaki rolüne vurgu yaparak, “Polis teşkilatımızın yıldönümünü kutluyorum. Her koşul altında vatandaş güvenliğini sağlayan tüm polislerimize teşekkür ederim. Devletimizin ve milletimizin yanındayız.” diye konuştu.
Bir polis memuru da mahalle halkına teşekkür ederek, “Bu tür kutlamalar bizi çok sevindirdi. Hep birlikte güzel anılar biriktirdiğimizi hissediyoruz.” dedi.
Hazırlanan sürpriz kutlama, mahalle halkı ile polis ekiplerinin yüzünü güldürdü.




