İzmit’te Renkli Örgü

İzmit’te Örgü Festivali coşkusu

İzmit Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Örgü Festivali, Sabri Yalım Parkı’nda iki gün boyunca ziyaretçilerini ağırladı. Renkli stantlar, yaratıcı atölyeler ve el emeği ürünlerle dolu etkinlik, katılımcılara keyifli ve ilham verici bir deneyim sundu.

İzmit’te Örgü Festivali coşkusu

Festival; kadın girişimcilerin özenle hazırladıkları örgü ürünlerini sergilemeleriyle öne çıktı. Ziyaretçiler, el emeğiyle üretilmiş ürünleri inceleyip alışveriş yaparken, açık hava ortamında sosyal bağlarını güçlendirdi. Atölyeler ve iplik ürün tanıtımları, her yaştan katılımcıya örgüye dair bilgi edinme ve deneyim paylaşma imkanı sundu.

Etkinlik süresince sabah 12.00’den akşam 21.00’e kadar devam eden programlarda, ücretsiz örgü atölyeleri ve sürpriz etkinlikler heyecan yarattı. Moly El Örgü İplikleri’nin katkılarıyla zenginleşen program dahilinde ziyaretçiler teknikler hakkında bilgiler edinip yeni fikirlerle buluştu. İki gün boyunca Sabri Yalım Parkı, renkli iplikler ve tasarımlarla adeta bir açık hava atölyesine dönüştü ve katılımcılar için anlamlı bir hafta sonu yaşandı.

İzmit’te Örgü Festivali coşkusu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu