Kayseri Talas Kütüphaneleri Dolup Taşıyor

Kayseri Talas’ta 7/24 Kütüphane ve Semt Kütüphaneleri
İlçedeki kütüphaneler, gençler ve araştırmacılar için önemli bir kaynak olmayı sürdürüyor. Talas 7/24 Kütüphane, günlük ortalama 1000 ziyaretçiyle bölgenin lokomotifi konumunda.
Geçen yıl Yenidoğan Mahallesi’nde hizmete giren Mehmet Karamercan Semt Kütüphanesi ise kısa sürede yoğun ilgi görüyor ve günlük yaklaşık 350 kişiye ev sahipliği yapıyor.
Kiçiköy Mahallesi’ndeki Altıntepe Semt Kütüphanesi, Mevlana Mahallesi’ndeki Abdülhamidhan Semt Kütüphanesi ve jandarma karşısındaki Hafize-Ahmet Güldal Semt Kütüphanesi de günlük olarak 100-150 öğrenci tarafından aktif olarak kullanılıyor.
Kütüphanelerimiz büyük destek Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, ilçedeki kütüphane yatırımlarının gençlere ve araştırmacılara önemli bir destek olduğunu belirtti. Başkan şöyle konuştu: “Kütüphanelerimiz bilgiye ulaşmanın en güvenilir adresi. Özellikle gençlerimizin ders çalışırken, araştırma yaparken huzurlu ve güvenli bir ortam bulması bizim için büyük önem taşıyor.”