Kendini balkona kilitleyen kişi için müzakereci ekipler sevk edildi

Olay Özeti

İzinsiz çıkış yapan bir kişinin evdeki ailesine yönelik tehdit ve saldırı olayı meydana geldi. Şüpheli, 3 yaşındaki yeğeninin boğazına ekmek bıçağı dayayarak tehditte bulundu. Anne ise müdahale ederken yaralandı; küçük kız zarar görmeden kurtuldu.

Yaşananlar güvenlik güçlerine bildirildi ve olay yerine ambulans ile polis ekipleri sevk edildi. Şüpheli, annesinin evine gönderilmek istenince öfkelenerek ayrıldı.

Gelişmeler

Bir hafta sonra şüpheli yeniden kardeşinin evine geldiğinde evdekileri bulamayınca eşyaları kırdı. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, şüpheliyi uyuşturucu kullanma izlenimi veren bir durumda gözaltına almak için müdahale etti. Şüpheli balkona çıkarak kendisini kilitledi; ekipler ikna çabası yürüttü ve itfaiye ekibi balkonda branda açtı. Meraklı mahalleli olay yerine toplandı ve o anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Şüphelinin suç kaydı 15 olarak bildirildi; 17 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu aktarıldı. Olayla ilgili tahkikat sürüyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu