Meclis Üyesi Saldırısı: Araçla Saldırdı, Hakaret Etti

Olayın Özeti
Osmangazi Belediyesi Meclis Üyesi Özlem Bodur, Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı üzerinde seyir halinde iken yol verme meselesi nedeniyle tanımadığı bir sürücüyle gerilim yaşadı. Sürücü, Bodur’u trafikte sıkıştırarak hakaret ve tehditte bulundu.
Olay anında araçtan inen şüpheli A.G., Bodur’un bulunduğu araçta kırılma ve saldırı gerçekleştirdi. Şüpheli önce aracın aynasını kırdı, ardından Bodur’a yumruk attı ve olay yerinden uzaklaştı. Kameralara yansıyan görüntülerde şüphelinin “Seninle görüşeceğiz, seni öldürürüm” şeklinde tehditte bulunduğu iddia edildi.
İlgili kişiler: Bodur, karşı tarafın kimliğini tespit eden kolluk görevlilerince şikâyetçi oldu. Maddi zarar oluşmadığı belirtilirken hakaret ve tehditlere maruz kaldığı ifade edildi. Şüpheli A.G. polis tarafından gözaltına alındı ve adliyeye sevk edildi. Cumhuriyet savcısının talimatıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Gelişmeler: Olayın ardından ilgili makamlar süreci dikkatle takip etti. Söz konusu tür şiddet vakaları toplumun her kesimince kınandı ve resmi kurumlarca gerekli incelemelerin yapılacağı belirtildi.



