Nilüfer Belediyesi’nden Öğretmenlere Vefa

Nilüfer Belediye Başkanından Öğretmenlere Övgü

Nilüfer’deki Öğretmenler Günü programında belediye bünyesinde çalışan öğretmenler için özel yemek düzenlendi. Programda Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, Başkan Yardımcıları Okan Şahin ve Bukle Erman, meclis üyeleri ile ilgili kurumların temsilcileri hazır bulundu.

Nilüfer Belediye Başkanından Öğretmenlere Övgü

Başkan Özdemir, öğretmenlerin şehir için taşıdığı değere vurgu yaparak, “Sizler, geleceğin mimarları ve yön verenlersiniz. Her bir harf, bir çocuğun hayatını değiştirebilir” dedi. Atatürk’ün öğretmenlik vizyonuna değinen konuşmada, “Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir” sözünü hatırlatarak, öğretmenlerin Cumhuriyetin emanetini taşıdıklarını belirtti.

Nilüfer Belediye Başkanından Öğretmenlere Övgü

Konuşmanın ardından Grup İmece sahne alarak öğretmenlere keyifli anlar yaşattı.

Emekli Öğretmenler Unutulmadı

Belediye, görevdeki öğretmenlerin yanı sıra emekli eğitimcileri de unutmadı. Olgun Gençlik Merkezi gönüllüleri ile İnci ve Taner Altınmakas, İzzet Şadi Sayarel huzurevi ve Alzheimer Hasta Konuk Evi’nde kalan emekli öğretmenler ziyaret edilerek gün anısına kutlandı.

Emekli Öğretmenler Unutulmadı

Nilüfer Belediyesi'nden Öğretmenlere Vefa

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu