Özel: Türkiye AB üyesi olacak

CHP Lideri Özgür Özel Bolu’da Halkla Buluştu

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Bolu’da vatandaşlara seslenirken iktidarı değiştirme ve Türkiye’yi adaletli bir düzene kavuşturma sözü verdi. Konuşmasında enflasyon, vergi adaleti ve emekçilerin yaşam standartlarının iyileştirilmesi üzerinde durdu.

CHP Lideri Özgür Özel Bolu’da Halkla Buluştu

“Fakirliği azaltmak ve her vatandaşın hak ettiği yaşamı sağlamak için çalışacağız.” diyen Özel, mevcut enflasyon oranlarının gerçekçi olmadığını ve emekli, asgari ücretli ve memur maaşlarının bu farklardan etkilendiğini vurguladı. TÜİK’in rakamları ile ENAG’nin ölçümleri arasındaki farkın toplumsal maliyeti artırdığını ifade etti.

Yapacakları vaatler arasında asgari ücretin enflasyonla otomatik olarak güncellenmesi ve belirli bir süre içinde hedeflenen Avrupa Birliği uyum süreci yer aldı. Özel, yılsonuna kadar bütçenin adil ve şeffaf yönetilmesi gerektiğini belirtti ve yandaşlara vergi indirimi yapılması yerine gelirin adil paylaşımını savundu.

Başkanlık sistemi ve demokrasi konularında ise CHP’nin enerji ve güvence politikalarını sahada anlatacağını kaydetti. Demokrasiye olan bağlılığını vurgulayan Özel, “Kurtuluş yok tek başına; hep birlikte ya hep beraber ya hiçbirimiz” mesajını yineledi.

Konuşmasında Filistin meselesine de değinen Özel, Gazze’deki insani duruma dikkat çekerek uluslararası dayanışmanın önemine işaret etti. Milli çıkarlar ile insan hakları arasında denge kurulması gerektiğini söyledi.

Etkinlik sonunda Özel, halk ile bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek politikalarını ve hedeflerini sahadan dinleyenlerle paylaştı. Sorumluluk ve dayanışma vurguları yapan konuşmacılar, adil bir gelecek için çalışmalarını sürdürmenin gerekli olduğunu belirtti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu