Suudi Arabistanda Bursa Rüzgarı

Bursa Kültür Turizm ve Tanıtma Birliği ile Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz adına konuşan Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Suudi Arabistan’ın Cidde kentinde Bursa’yı tanıttı. Başkan Işık, misafirler için Bursa’nın aile dostu yapısı, dini ve kültürel hassasiyetlere uygun hizmet altyapısı, doğa, alışveriş, sağlık ve kültür turizmini bir arada sunması ile İstanbul’a yakın olması nedeniyle sakin ve konforlu bir alternatif oluşturduğunu belirtti.

İletişimde, Bursa’da Orta Doğu pazarına yönelik deneyimli oteller, Arapça bilen turizm profesyonelleri, ailelere özel konaklama ve alışveriş imkânları ile uzun süreli konaklamaya uygun ürün çeşitliliğinin bulunduğunu vurguladı. Bu nitelikler Bursa’yı güvenilir, erişilebilir ve sürdürülebilir bir turizm merkezi haline getiriyor.

Konuşmada, Bursa’nın turizm potansiyelini ön plana çıkarmak için kamu kurumları, hava yolu şirketleri ve turizm sektörüyle ortak irade ve iş birliği çağrısında bulunuldu.




