Başkan Erol’dan Tam Kare Medya’ya Ziyaret

Kestel Belediye Başkanı Ferhat Erol, Gazeteciler Günü münasebetiyle yeni yerimizde Tam Kare Medya’mızı ziyaret ederek bizleri onurlandırdı. Ziyarete Kestel Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Taner Taştekin de eşlik etti. Görüşmede güncel konular başta olmak üzere yerel gündeme dair değerlendirmelerde bulunulurken, samimi bir sohbet ortamı oluştu.
2024 yerel seçimlerinde Kestel Belediye Başkanı seçilen Ferhat Erol, göreve geldiği günden bu yana sahada aktif, hizmet odaklı ve vatandaşla temasını güçlü tutan yönetim anlayışıyla dikkat çekiyor. Yaklaşık iki yıllık süreçte ilçenin ihtiyaçlarına dönük birçok çalışma yürütülürken; altyapı, çevre düzenlemeleri, sosyal belediyecilik ve ilçe yaşamını güçlendirmeye yönelik adımlar öne çıktı.
“İlçe halkımız mutluysa biz de mutluyuz” anlayışıyla hareket eden Başkan Erol, belediyeciliği makamdan değil sahadan yönetmeyi önceleyen isimler arasında gösteriliyor. İlçe halkının taleplerini önceleyen bu yaklaşımın, Kestel’de memnuniyeti artırdığı ifade ediliyor.
Ziyarette Kültür ve Sosyal Hedefler de Ele Alındı
Ziyarette ayrıca belediyenin kültür ve sosyal alandaki hedefleri de değerlendirildi. Kültür ve Sosyal İşler Müdürü olarak göreve başlayan Taner Taştekin’in Kestel Belediyesi kadrosuna dahil edilmesi, Başkan Erol’un güçlü ve uyumlu bir ekip oluşturma konusundaki kararlılığını ortaya koydu.
Başarılı bir belediyeciliğin sağlam bir ekip çalışmasıyla mümkün olduğu gerçeğinden hareketle, Başkan Erol’un Taştekin gibi tecrübeli isimleri ekibine katması; Kestel’de önümüzdeki dönemde kültür ve sosyal projelerde daha güçlü adımlar atılacağının işareti olarak değerlendiriliyor.
Nazik ziyaretleri ve Gazeteciler Günü vesilesiyle gösterdikleri yakın ilgi için Kestel Belediye Başkanı Sayın Ferhat Erol’a ve Kestel Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Sayın Taner Taştekin’e teşekkür ederiz.



