Bakan Kurum Uzun Çarşı’ya Talimat Verdi

Hatay’da Devam Eden İnşaat ve Konut Projeleri

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Hatay’da devam eden inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Antakya merkez, Uzun Çarşı ve Kemalpaşa Caddesi’nde yapılan çalışmaları değerlendirdi. Uzun Çarşı için Kasım ayı içinde tamamlama talimatı verdi ve şantiye alanlarını gezdi.

Hatay’da Devam Eden İnşaat ve Konut Projeleri

İncelemeler sonrası Bakan Kurum, Antakya’nın Güzelburç Mahallesi’nde bulunan 600 Konutlar mevkisini ziyaret etti. Açıkgöz ailesinin yeni evine uğrayan Bakan Kurum, onları tebrik etti ve şu ifadelerde bulundu: “Allah bir daha o günleri bize yaşatmasın. Sağlık, huzur ve mutluluk içinde birlikte yaşayın.”

Hatay’da Devam Eden İnşaat ve Konut Projeleri

74 yaşındaki ev sahibi Ali Açıkgöz ise memnuniyetini dile getirerek, “Evler çok iyi, yapanların eline koluna sağlık. Devletimizin ve hükümetimizin yanındayız” dedi.

Hatay’da Devam Eden İnşaat ve Konut Projeleri

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu