Dış Cephede Cam Silerken Asansör Arızasıyla Mahsur Kalanlar İtfaiye ile Kurtarıldı

İşçiler İstasyonda Bırakılan Asansörde Kurtarıldı
Nilüfer ilçesinde bulunan ve yaklaşık 300 yatak kapasitesiyle 22 katlı olan özel hastanenin camlarını silen iki işçi, asansörde arıza nedeniyle mahsur kaldı. Olay yerine itfaiye, AFAD ve 112 ekipleri sevk edildi.
Yaklaşık 10. katta mahsur kalan çalışanlar için zamanla yarış başladı. 52 metrelik merdivenli itfaiye aracıyla yapılan operasyonlarda, hava koşulları nedeniyle zorluk yaşandı; rüzgârın etkisiyle merdivenin kullanımı güçleşti. Ancak önce bir çalışan, yaklaşık yarım saat sonra da diğer çalışan güvenli şekilde kurtarıldı.
İtfaiye ekipleri, kurtarma sırasında işçilerin sağlık durumunun iyi olduğunu bildirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Bölgedeki vatandaşlar olayları merakla takip etti.




